Huaweijeve bežične slušalice napokon dostupne i u Hrvatskoj

Huawei je za svoje slušalice Freebuds 3 dobio čak 11 nagrada.

Martina Čizmić | 28.11.2019. / 14:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Slušalice Huawei Freebuds 3 napokon su dostupne na hrvatskom tržištu. Radi se o slušalicama koje su predstavljene u rujnu u Münchenu, a u međuvremenu su dobile nekoliko nagrada. Donose brojna poboljšanja na području povezivosti, ergonomije i kvalitete zvuka. Latencija je smanjena na minimum, a omogućeno je i aktivno blokiranje pozadinske buke.

Opremljene su prvim dvostrukim BT/BLE čipsetom na svijetu – Kirinom A1, zahvaljujući kojem je osigurana stabilna i brza Bluetooth veza, kao i precizan zvuk i videosinkronizacija. Tehnologija za smanjivanje buke uklanja buku u stvarnom vremenu i tijekom poziva pa slušalice automatski pojačavaju korisnikov glas kako bi ga pozivatelj čuo, i to zahvaljujući bone senzoru zvuka.

Huawei Freebuds 3 dolaze s visoko osjetljivim 14-milimetarskim dinamičkim driverima koji su optimizirani za vrhunsku reprodukciju zvuka. Uparivanje slušalica s pametnim telefonima iznimno je jednostavno, dok je upravljanje reprodukcijom i tehnologijom smanjenja buke olakšano zahvaljujući kontrolama dodirom.

Huaweijev čipset Kirin A1 omogućuje da slušalice, uz samo jedno punjenje kućišta, rade duže od 20 sati, odnosno same slušalice nakon jednog punjenja reproduciraju zvuk tijekom četiri sata.

Huawei FreeBuds 3 moguće je pronaći kod ovlaštenih distributera, a preporučena maloprodajna cijena iznosi 1399 kuna.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti