U srijedu, 21. kolovoza, u Zagrebu se održava Lean Startup Meetup, na kojem će gostovati i Tristan Kromer, jedan od najboljih trenera Lean Startupa, inače iz San Francisca. Bez dvojbi, ovo je iznimno bitan događaj za cijelu StartUp scenu u Hrvatskoj...

HUB Zagreb  i Lean Startup Croatia u prorstorijama HUB-a (Trg Nikole Šubića Zrinskog 6) s početkom u 18:00 sati organiziraju treći Lean Startup Meeetup, event koji je namijenjen svima onima čija je intencija praćenje aktualnosti i trendova na području StartUp-a. Tristan Kromer svakako je čovjek kojega vrijedi poslušati, uostalom, radi se o čovjeku koji je, bez pretjerivanja, guru na području Lean Startupa. Govornik, autor, mentor, trener, savjetnik..., koji je radio s brojnim tvrtkama, bilo da se radilo o onima koji su tek kretali ili već afirmiranim poslovnim subjektima.

Brojne su kompanije s kojima je radio Kromer i svakako ga se isplati poslušati, pogotovo ako se zna da je ovo njegovo prvo gostovanje u Hrvatskoj. Trenutačno je njegova glavna okupacija Lean Startup Circle, koji pomaže već dobro uhodanim tvrtkama, ali i potpunim početnicima da pronađu svoj održivi poslovni model. Kome je namijenjen Lean Startup Meetup Zagreb? Svima onima koji su krenuli u osnivanje vlastitog StartUp projekta, općenito ljudima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog posla, menadžerima i kreativcima koji traže nove poslovne modele... Zapravo, ovo je događaj koji, ako imate vremena, nikako ne biste smjeli propustiti.

Kako je ovo, ponavljamo, prvi puta da Tristan Kromer dolazi u Hrvatsku, svi sudionici moći će mu postaviti pitanje i saznati iz prve ruke ono što ih zanima. Više o samom eventu možete saznati na službenoj Facebook stranici, web stranici HUB-a Zagreb i Entrio web stranici gdje možete potražiti i ulaznice za ovaj sjajan event. 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju