Igranje pokretom oka, budućnost iza ugla!

Tobii je vodeća kompanija kada pričamo hardveru za praćenje pokretea oka, a upotpunjen je jedinstvenim mehanizmom koji brine o korisničkom sučelju.

Zimo Zimo Ivan Novak | 09.04.2014. / 17:13

Igranje pokretom oka, budućnost iza ugla!

Tobii je vodeća kompanija kada pričamo hardveru za praćenje pokretea oka, a upotpunjen je jedinstvenim mehanizmom koji brine o korisničkom sučelju.

Tobii EyeX konzola nudi potpuno novi način interakcije, dok su osnovne kontrole funkcionalne. Temeljne interakcije - klik , pretraživanja i zumiranja - duboko povezano ponašanje , čineći iskustvo jednostavno i prirodno unatoč radikalnom odmaku od tradicije. Programi su učinkovitiji, pristup igranju napredniji, sve to uz EyeX eksponentu i SDK.

Praćenjem očiju (eye tracking) povećava se brzina interakcije između igrača i igre što omogućuje igračima da učine više u isto vrijeme stvarajući tako bogatiji doživljaj igranja. Dodani je ciljani mehanizam, uklonjen prekid igranja, stvoren lakši pristup izbornicima i naredbama, a igre sa složenim kontrolama su jednostavnije.

Tobii EyeX interakcije kombiniraju praćenje očiju s primarnim tradicionalnim kontrolama . Koristite oči za navigaciju i odabir . Zatim izvršava naredbe s gumbom, uređajem na dodir ili glasovnim naredbama. Ova kombinacija je vrlo učinkovit i nevjerojatno prirodna. Ona jednostavno radi u gotovo bilo kojoj aplikaciji - od visoko intenzitetne produktivnosti aplikacija , do igara i multimedije.

Cijena ovog uređaja je 99€

Izvor Tobi

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti