Popularnost Facebooka generira poprilično mahnitu potrebu za raznim aplikacijama, nadogradnjama, proširenjima, a mi smo uspjeli pronaći jedan „raritetan primjerak“.

Svaka čast developerima, čak i samoj ideji, ali ako netko uspije otkriti zašto bi netko koristio ovu aplikaciju, ljubazno ga molim da nam javi. Zapravo se i ne radi o aplikaciji, nego o dodatku za Chrome preglednik koji se zove Facebook SeenBlock. I sad dolazimo do ključnog dijela priče, koji nam je apsolutna enigma, jer radi se o smislu ove stvarčice, ako takav uopće postoji.

Uglavnom, isključiva namjena Facebook SeenBlocka je da sakrijete vlastite aktivnosti dok s nekim razmjenjujete privatne poruke putem Facebooka. Tako možete blokirati da vaš „sugovornik“ vidi poruku koja se pojavljuje u njegovom „chat“ prozoru a koja ga obavještava kako vi upravo tipkate odgovor. Također, možete blokirati obavijest o tome kako je poruka upravo pročitana. Koji je, zna li netko, smisao skrivanja aktivnosti u privatnim porukama, ako ste se već odlučili na privatne poruke!?

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju