Imate problema s Facebookom, Instagramom ili WhatsAppom? Korisnici imaju poteškoća diljem svijeta

Svoje su frustracije korisnici, već tradicionalno, odlučili ispoljiti na Twitteru, pa je hashtag facebookdown ponovno među popularnijima.

Martina Čizmić | 17.09.2020. / 20:48

Facebook, ilustracija (Foto: AFP)

Čini se kako ne može proći više od nekoliko dana, a da ne pišemo o poteškoćama s pristupom nekoj od velikih društvenih mreža u svijetu. Večeras su opet na redu Facebook i Instagram.

Velik broj korisnika diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, tijekom večeri nije moglo učitati svoje profile na Facebooku i Instagramu. Kako su prijavili na stranici DownDetector, najviše je problema s ulogiravanjem u profile na društvenim mrežama i učitavanjem samih društvenih mreža.

Već omražena ilustracija s riječima "Žao nam je, nešto je pošlo po krivu", pojavila se na brojnim ekranima. Osim što nisu mogli ući u svoj profil, korisnici nisu mogli ni poslati poruke putem Messengera, ali ni putem WhatsAppa (još jedne Facebookove aplikacije).

Svoje su frustracije korisnici, već tradicionalno, odlučili ispoljiti na Twitteru, pa je hashtag #facebookdown ponovno među popularnijima.

Neki korisnici pak javljaju kako su uspjeli povratiti funkcionalnost Facebooka i Instagrama na mobilnim uređajima, dok im se na računalima jako sporo učitava.

Pogled na DownDetector otkriva kako problemi nisu ograničeni samo na Facebook i njegove aplikacije, već ih imaju i popularna aplikacija za videokonferencije Zoom, Office365, ali i neke videoigre.

Slika nije dostupna Nakon velikih problema, internet se "vraća u život": Riješene poteškoće i u mreži A1 Hrvatska

Nadamo se da je problem samo kratkotrajan te da se neće ponoviti situacija od prije desetak dana, kad je zbog problema kod jednog od glavnih providera internetskog pristupa, onemogućeno funkcioniranje brojnim internetskim profilima i servisima.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti