Imate problema s poslodavcima zbog vaših objava na platformi X? Obratite se Musku, on će vam pomoći

Vlasnik platforme X Elon Musk planira pokriti pravne troškove ljudi prema kojima su se poslodavci nepravedno ponijeli zbog objava ili 'lajkova' na društvenoj mreži prethodno poznatoj kao Twitter.

Hina | 06.08.2023. / 08:32

Društvena mreža X (Foto: Afp)

Ako ste bili nepravedno tretirani od strane vašeg poslodavca zbog objava ili 'lajkanja' nečega na ovoj platformi, mi ćemo financirati vaš pravni trošak, objavio je Musk na X-u dodavši da neće biti ograničenja u financiranju računa.

Musk i Yaccarino Što nakon Twittera? Musk želi imati aplikaciju koju će koristiti apsolutno svi

Musk je krajem srpnja rekao da su mjesečni korisnici X-a dosegnuli „novi maksimum” te je podijelio graf koji prikazuje da je posljednja brojka premašila 540 milijuna korisnika.

Ta brojka stigla je u trenutku kada kompanija prolazi kroz organizacijske promjene i nastoji povećati trenutno padajuće prihode od oglašavanja.

Musk je u srpnju preimenova Twitter u X i predstavio novi logo s kojim je zamijenjen 17-godišnji ikonični logotip plave ptice, označivši tako fokus na stvaranje „aplikacije za sve”.

X na zgradi bivšeg Twittera Nije dugo trajao: Nakon samo nekoliko dana X je nestao

Početkom srpnja je pak izvijestio da je novčani tok i dalje negativan zbog gotovo 50-postotnog pada prihoda od oglašavanja i velikog duga. Porast prihod od oglašavanja koji se očekivao u lipnju nije se ostvario.

Meta Platforms je 5. srpnja lansirao konkurentsku platformu pod nazivom Threads. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti