Infobip na turneji: Organiziraju meetupove na kojima žele okupiti tech entuzijste

Infobip na ovaj način želi stvoriti zajednicu developera u gradovima širom Sjeverne Amerike okupljenu oko najnovijih tehnologija.

Martina Čizmić | 15.12.2022. / 18:16

Infobipov meetup (Foto: Infobip)

Infobip je pokrenuo seriju globalnih developerskih meetupa kako bi pomogao u izgradnji zajednice tech entuzijasta u 18 gradova diljem SAD-a i Kanade. Kako su istaknuli u domaćem jednorogu, smatraju kako organizacijom ovakvih događaja mogu pružiti vrijedne prilike za umrežavanje i predstavljanje svojih rješenja.

Infobipov Shift tim odlučio je proširiti svoje aktivnosti na sjevernoameričko tlo, osobito SAD, kroz organizaciju roadshowa, odnosno niza meetupa, putujući od grada do grada. Oduševljeni smo odazivom i veseli nas činjenica da smo velikom broju developera u Sjevernoj Americi detaljno predstavili Infobip, našu priču i rješenja te im prenesli najnovija znanja i iskustva, istaknuo je Ivan Burazin, član uprave Infobipa za developersko iskustvo.

Ove je godine u sklopu sjevernoameričke turneje održano 18 takvih događanja, na kojima je gostovalo ukupno 50 govornika iz Infobipa i ostalih kompanija kao što su Docker, Postman i GitHub koji su govorili o aktualnim developerskim temama.

Kao i uvijek, neprestano gledamo kako ovakva događanja unaprijediti. Kroz 2022. proputovali smo 15 američkih saveznih država i posjetili Kanadu. U idućoj godini fokusirat ćemo se na organizaciju kvartalnih meetupa u pet ključnih gradova koji su se pokazali najuspješnijima, čime ćemo dodatno podići njihovu kvalitetu na još višu razinu, s većim brojem posjetitelja i meetupa, zaključuje Nikola Radišić, član Infobip Shift tima.

Najavio je i kako će velika novost biti i Infobip rekreacijsko vozilo, tzv. RV, kao službeno prijevozno sredstvo za putovanje od grada do grada koje će biti točka okupljanja i druženja zajednice tech entuzijasta.

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti