Instagram kao samostalna aplikacija napokon stigao na Windows desktop

Aplikacija je trenutno bolja za rad na tabletima, a potrebno je još malo rada kako bi bila dovoljno dobra i na desktopu.

Monika Nožić Monika Nožinić | 14.10.2016. / 17:13

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon pokretanja na Windows Mobile platformi u travnju, Instagram je napokon doveo svoju društvenu mrežu na Windows desktop u obliku samostalne aplikacije.

Aplikacija je već dostupna u Windows Storeu, a omogućit će vam da pregledate vaš News Feed, čitate Stories i odgovarate na direktne poruke. Također će vam omogućiti pretraživanje, Explore tab i pristup vašem profilu kao što su upisi i postavke. Za razliku od opcije koja je dostupna na webu, također nudi i mogućnost opcije dijeljenja za Facebook i Messenger.

Nudi vam mogućnost i postavljanja fotografija, ali samo ako imate tablet ili računalo koje ima ekran osjetljiv na dodir i kameru. To naravno isključuje većinu desktop i prijenosnih računala. Aplikacija je trenutno bolja za rad na tabletima, a potrebno je još malo rada kako bi bila dovoljno dobra i na desktopu. Primjerice, glavno sučelje zauzima centralni dio ekrana ostavljajući puno bijelog prostora sa strane koji je mogao biti mnogo bolje popunjen,

Izvor: TheNextWeb

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti