Instagram uskoro uvodi novost koja bi mogla razveseliti korisnike

Za sad se nova opcija testira samo interno u Instagramu pa nije poznato kad bi mogla postati dostupna svim korisnicima.

Martina Čizmić | 15.05.2021. / 11:32

Instagram, ilustracija (Foto: Getty Images)

Korisnici koji koriste Instagram samo na svojim pametnim telefonima, vjerojatno neće ni primijetiti ovu novost. No, oni koji navrate na tu društvenu mrežu i sa svojih računala, mogli bi se itekako razveseliti.

Naime, od samih početaka Instagram nije dopuštao korisnicima da objavljuju na svom profilu putem računala, već isključivo putem pametnih telefona. To bi se uskoro moglo promijeniti.

Developer Alessandro Paluzzi otkrio je kako Instagram radi na opciji koja bi omogućila stvaranje i objavljivanje fotografija i videa direktno sa računala.

Prema screenshotovima koje je objavio na svom profilu na Twitteru, objavljivanje na računalu neće se puno razlikovati od objavljivanja kroz aplikaciju. Korisnici bi trebali imati iste mogućnosti kao i kad objavljuju s pametnih telefona, no za sad nije poznato kad bi Instagram to mogao omogućiti i hoće li se ta opcija ograničiti samo na profesionalne korisnike koji spadaju u poslovnu ili kategoriju kreatora.

Nije poznato ni hoće li korisnici moći objavljivati Stories s računala ili će ta mogućnost i dalje biti rezervirana samo za pametne telefone. 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti