Instagram vam ne radi? Možete odahnuti, niste jedini jer problemi su u cijelom svijetu

S obzirom na to da je Instagram jučer predstavio novu opciju "kupovine uživo", možda su ovi problemi povezani s implementacijom te nove usluge.

Martina Čizmić | 02.09.2021. / 13:30

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Korisnici Instagrama diljem svijeta, od ranog jutra prijavljuju poteškoće s korištenjem Instagrama. Dio ih javlja kako ne mogu uopće učitati nove objave na zidu, dio kako im ne prolaze poruke.

Instagram, ilustracija Je li vaš profil na Instagramu hakiran? Nova sigurnosna opcija odmah će vas obavijestiti

Prema servisu Downdetector, koji bilježi takve situacije, probleme imaju većinom korisnici koji mu pristupaju putem aplikacije, ali ni oni koji su pokušali putem internetskog preglednika nisu prošli ništa bolje.

Zanimljivo je da na komunikacijskim kanalima Instagrama na Twitteru i Facebooku nema nikakvih informacija o bilo kakvih problemima, no isto tako nema ni novijih objava.

S obzirom na to da je Instagram jučer predstavio novu opciju "kupovine uživo", možda su ovi problemi povezani s implementacijom te nove usluge.

Slika nije dostupna Instagram postavlja "granice" i kreće u borbu protiv govora mržnje

Slika nije dostupna Želite li ga i dalje koristiti, uskoro ćete Instagramu morati otkriti jedan prilično osoban podatak

U svakom slučaju, korisnici su svoje nezadovoljstvo nedostupnošću svoje omiljene društvene mreže izrazili, a gdje drugdje nego, na Twitteru. Hashtag #instagramdown među popularnijima je, a komentari možda najbolje govore o tome koliko je Instagram nekima postao važan dio života.

 

Ako se iz Instagrama oglase u čemu je problem i kad bi se moglo očekivati normalizaciju usluge, objavit ćemo ovdje. Dok se to ne dogodi, uživajte u drugim tekstovima na Zimo.hr.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti