Izbori na Twitteru: 'Mobitel u ruke i zovi Božu'

Rezultati anketa prate se i na društvenim mrežama, a naročito je zanimljivo na Twitteru na kojem brojni korisnici komentiraju rezultate

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 11.09.2016. / 20:35

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iza nas su drugi izbori u manje od godinu dana, a trenutni rezultati anketa pokazali su malo drugačije rezultate u odnosu na ankete koje smo u medijima pratili proteklih te u izbornim stožerima s nestrpljenjem iščekuju prve rezultate DIP-a u 22 sata. Osim u izbornim stožerima, zanimljivo je i na društvenim mrežama na kojima brojni korisnici komentiraju dosadašnje rezultate anketa te dio tviteraša smatra kako, s obzirom na rezultate, nismo niti morali izaći na izbore jer je nastala slična situacija kao i prošle godine.

Ključeve sastavljanja nove Vlade vjerojatno će ponovno imati Most te korisnici vjeruju kako je riječ o desno orijentiranoj stranici koja će se ponovno prikloniti HDZ-u, ali i koja se konsolidirala kao treća opcija i stranka koja nudi alternativu HDZ-u i SDP-u.

Bez obzira na tko će na kraju koalirati s Mostom, više ljudi na društvenim mrežama uvjereno je kako će konačni rezultati biti isti kao i s prošlom Vladom koja nije izdržala niti godinu dana, odnosno uvjereni su kako možemo očekivati – nove izbore.

Na timelineu Twittera ismijan je i rezultat Milana Bandića, odnosno njegova premijerska vizija, komentirao se i loš izlazak građana na izbore, a neki se pitaju vrijedi li javnobilježnička potvrda Bože Petrova i za ove izbore.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti