Jedan od jeftinijih uređaja koji imaju čitač otisaka prstiju

Već smo ranije spominjali kako su obično uređaji s ugrađenom tehnologijom čitača otisaka prstiju skuplji od “običnih” uređaja, no evo jedne iznimke.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 29.01.2016. / 02:44

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Bluboo Xfire 2 slovi kao jedan od najjeftinijih uređaja koji dolazi s čitačem otisaka prstiju, a koji ima mogućnost pohraniti do pet otisaka prstiju, otključavati i zaključavati aplikacije i naravno sam uređaj.

Xfire 2 je uređaj koji dolazi u metalnom ultra tankom kućištu izrađenog pomoću CNC mašine, a sama površina uređaja dodatno je polirana kako bi bolje ležao u ruci.

S 1GB RAM, 8GB interne memorije i četverojezgrenim procesorom od 1.2GHz, Xfire 2 ne spada u vrh pametnih telefona, no to mu niti nije namjena. Naime, uređaj ima 5-inčni zaslon 2.5D rezolucije 1280 x 720 s IPS matricom, stražnju kameru od 8MP i prednjom od 5MP, što pak pokazuje da se radi o jeftinijem uređaju.

Kao što stoji u naslovu, ovo je jedan od jeftinijih uređaja, pa tako njegova cijena iznosi nešto više od 500-injak kuna, što je više nego zadovoljavajuće, no odlična stvar je da ga možete dobiti i još jeftinije ukoliko budete dovoljno brzi.

Bluboo Xfire 2 je jedan od onih uređaja koji želi ponuditi bolje korisničko iskustvo od ostalih jeftinijih uređaja, zahvaljujući čitaču otisaka prstiju. Ako vam to nije od životne važnosti, postoje i drugi mobiteli s istim cjenovnim rangom, no ako vam život olakšava ova tehnologija, svakako bi trebali razmotriti Xfire 2.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti