Jeftinije ne može! Pametni telefon Oukitel C2 za svega 400 kuna

Oukitel se zadnje vrijeme uzdigao kao tvrtka čiji su uređaji prilično dobri i naravno jeftini.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 05.03.2016. / 12:14

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Oukitel ima širok raspon svojih uređaja, od onih jeftinijih pa do skupljih. S obzirom da sam imao prilike testirati neke njihove uređaje, mogu samo reći da se radi o solidnim uređajima nižeg cjenovnog razreda. Naravno, ovo nije uređaj koji možete uspoređivati s premium telefonima, jer osim što cjenovno ne odgovara, ne odgovara niti karakteristikama.

No, nisu svi zagriženi Samsungovci, LG-evci, Appleovci ili Sonyjevci. Postoji jedan cijeli spektar ljudi koji želi jednostavno jeftin i pouzdan uređaj. Kinezi su zadnjih godina pokazali da mogu napraviti dobar uređaj za malu cijenu, što ide na ruku onima koji ne žele trošiti bogatstvo na uređaje.

Ovaj puta, Oukitel je objavio C2, jedan od jeftinijih uređaja iz svoje serije koji ima 4.5 inčni IPS zaslon rezolucije 854 x 480, dakle ne možete puno očekivati od ekrana. Kamere su 5MP prednja i stražnja, dok je baterija 1800mAh. Od ostalih bitnijih karakteristika valja spomenuti 1GB RAM-a i 8GB interne memorije.

Prednost ovog uređaja je naravno niska cijena, pa tako isti možete nabaviti za svega 400 kuna (bez uključene carine i PDV-a), što je, moramo priznati, više nego povoljno, pogotovo jer se radi o Oukitel brandu.

Više informacija o samom uređaju možete potražiti na ovom linku gdje ujedno i možete naručiti uređaj.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti