Jeste li spremni za pravu domaću horor avanturu? Pogledajte trailer i pripremite "male sive stanice"

Radnja ove hrvatske horor igra odvija se u jednoj kući na području Žumberačkog gorja smještenoj u svijetu SCP Foundationa

Martina Čizmić | 13.09.2022. / 13:09

Screenshot igre Go home Annie (Foto: Misfit Village)

Domaća horor avantura, Go home Annie, uskoro će postati dostupna igračima željnima novih izazova. Naime, njen demo će od 21. rujna biti dostupan na platformi Steam.

Iza ove zanimljive i, ako je sudili po službenom traileru, prilično krvave horor avanture je studio Misfit Village, koji su stanari Poduzetničkog inkubatora PISMO powered by A1.

Videoigra Go Home Annie Objavljen trailer jedne od najiščekivanijih hrvatskih videoigara ove godine – horor avanture Go Home Annie

Podsjetimo, radnja ove hrvatske horor igra odvija se u jednoj kući na području Žumberačkog gorja smještenoj u svijetu SCP Foundationa, a glavni lik Annie agentica je tajne organizacije čiji je zadatak testirati umjetno razvijene paranormalne događaje.

Naravno, to je tek površinski zaplet, prava priča rasplitat će se kako igrač bude rješavao zagonetke nadnaravnom kamerom i razgovarao s nadnaravnim entitetima koji su poprilično šaroliki, od pasa do flamingosa. Također, tradicionalni hrvatski elementi vidljivi su iz svakog ugla. Ono što će igrači oštrog oka primijetiti je da će u igri biti moguće i voziti automobil. 

Svakom objavom trailera postižemo sve bolje rezultate, komentari su jako dobri, i možemo reći da je ovo zaista vrlo iščekivana videoigra. Igranje demo verzije dat će nam najrelevantniji feedback i znat ćemo što je ono što još trebamo dodati kako bi završna verzija bila najbolja, poručili su iz Misfit Villagea .

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti