Objavljen trailer jedne od najiščekivanijih hrvatskih videoigara ove godine – horor avanture Go Home Annie

Kako bi uhvatili sve autentične detalje, autori su tehnikom fotogrametrije, stvarno skenirali kuću koja je postala mjesto radnje ove videoigre.

Martina Čizmić | 06.04.2022. / 15:54

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Hrvatski indie studio Misfit Village, stanar Poduzetničkog inkubatora PISMO powered by A1, objavio je trailer svoje nove horor avanture iz prvog lica zvane Go Home Annie. O ovoj se videoigri pisalo nakon prvih objavljenih kadrova ali i nakon odluke o dodjeli financijskih sredstava Hrvatskog audiovizualnog centra upravo Misfit Villageu da ju razvije. No, trailer otkriva nove informacije.

U igri Go home Annie radnja se odvija u jednoj kući na području Žumberačkog gorja smještenoj u svijetu SCP Foundationa, a glavni lik Annie agentica je tajne organizacije čiji je zadatak testirati umjetno razvijene paranormalne događaje. Naravno, to je tek površinski zaplet, prava priča rasplitat će se kako igrač bude rješavao zagonetke i razgovarao s nadnaravnim entitetima.

Hrvatski autentični motivi detalji su koji će biti okosnica igre, štrukle na stolu, tabletići i naljepnice nakon svećenikove posvete kuće, samo su neki koje smo zamijetili odmah na prvu. Kako bi uhvatili sve detalje, autori su tehnikom fotogrametrije, stvarno skenirali kuću koja je postala mjesto radnje ove videoigre.

Developeri Misfit Villagea obećavaju uvrnuto horor iskustvo s više opcionalnih puteva u nivou pa čak i segmente vožnje kroz magloviti krajolik. Videoigra je najavljena za PC, a okvirni datum izlaska je kraj 2022. godine.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti