Jonathan Forster: Spotify dolazi u Hrvatsku, no ne znamo kada!

Na Marketing Kingdom konferenciji, koja se u četvrtak i petak održavala u Zagrebu, okupili su se brojni marketingaši iz poznatih svjetskih kompanija kao što je Mashable, Spotify, Coca Cola, Wired, Nokije i mnogih drugih.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 29.03.2014. / 17:28

Jonathan Forster: Spotify dolazi u Hrvatsku, no ne znamo kada!

Postanite fan na Facebooku ako već niste!

Na Marketing Kingdom konferenciji, koja se u četvrtak i petak održa u Zagrebu, okupili su se brojni marketingaši iz poznatih svjetskih kompanija kao što je Mashable, Spotify, Coca Cola, Wired, Nokije i mnogih drugih.

U prenatrpanom rasporedu predavača, uspjeli smo uloviti Jonathana Forstera, generalnog managera u Spotifyju za Europu, koji nam je ukratko opisao ovaj glazbeni servis, te istaknuo kako u planu imaju Spotify omogućiti korisnicima u Hrvatskoj, no za sada se ne zna kada bi to moglo biti. 

Problem je, kaže Jonathan, glazbena prava glazbenika koja se moraju usuglasiti sa zakonima pojedinih država, a svi znamo kakva je situacija po tom pitanju u Hrvatskoj.

Naime, Spotify možete koristiti u Hrvatskoj uz nekoliko trikova koje smo opisali na našem prijašnjem postu, pa tako ukoliko želite možete Spotify koristiti no uz reklame, te nekoliko drugih restrikcija.

U nastavku možete pogledati cijeli intervju koji je snimio i izradio ZIMO Digital!

Foto

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti