KAKO: Prilagoditi pozadinu na novom Twitteru?

Array

Zimo Zimo Zimo | 27.10.2010. / 07:34

KAKO: Prilagoditi pozadinu na novom Twitteru?

Nakon što je Twitter nedavno potpuno preuredio svoje korisničko sučelje, možda je vrijeme da vi promijenite uobičajen izgled i nabacite svježi izgled vašeg Twittera.

Najjednostavniji način da to učinite jest da posjetite “Settings” na vašem Twitter accountu, te kliknete na “Design” tab gdje se nalazi nekoliko predložaka. Ako vam to nije dovoljno, već izbor potražite na www.tweetygotback.com, i odaberite jednu od tema po vašem ukusu. Ovdje možete pronaći razne umjetničke teme, blagdanske, sportske, NASA, itd. Uvjereni smo da ćete pronaći nešto baš za sebe.

Ako vam niti to nije dovoljno, pomoću alata Themelon možete detaljnije prilagoditi izgled vaše teme prema vašim željama. Odlična stvar kod ovog alata jest da sve promjene možete vidjeti u toku rada, a vaš izgled Twittera neće se promjeniti dokle god ne snimite te promjene.

Svi alati vrlo su jednostavni za korištenje i za izradu vaših tema potrebno je samo malo mašte i eksperimentiranja. Budite kreativni i dajte svojem Twitteru novi look.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti