Kako se probiti i opstati na sceni, kako kreirati autentični sadržaj i na koji način surađivati s brendovima, samo su neka od pitanja o kojima će se raspravljati na okruglom stolu Izazovi blogerske scene treće DIABLOG konferencije o blogerima i influencerima koja će se održati 21. studenog u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu.

Moderiranje teme preuzeo je Vanja Prahić, voditelj tima za društvene mreže unutar grupe 24sata i voditelj projekta BlogBuster, koji je na jednom mjestu okupio neke od najboljih hrvatskih blogera, među kojima i prošlogodišnju dobitnicu DIABLOG nagrade za najblogericu u kategoriji putovanja Ellu Dvornik.

Svoje blogerske izazove na panelu će otkriti Alis Marić, koja je nakon više od 20 godina uspješne korporativne karijere pokrenula danas vrlo uspješni blog Čitaj knjigu.

O ljubavi prema hrani i kuhanju govorit će Virovitičanka, višestruko nagrađivana blogerica Sanja Mijac s bloga Domaćica. Sanja je ujedno prošlogodišnja DIABLOG pobjednica u kategoriji gastro. Promjenu fokusa s ljepote i mode na teme vezane uz majčinstvo objasnit će Sonja Švajhler s bloga Little Miss Twiggy, koja se bloganjem bavi još od 2012. godine.

Partnerima DIABLOGA pridružili su se tvrtka PAN-PEK i brend Naked Grouse, koji priprema posebno iznenađenje za sve sudionike konferencije.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju