Kako se toga nitko prije nije sjetio? Pidžama-odijelo idealna je za rad od kuće

Ako želite cijeli dan provesti u odjeći koja je udobna poput pidžame, a s kojom ćete bez problema moći na sastanke putem Zooma, japanska kompanija ima odlično rješenje.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 16.12.2020. / 07:17

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ponekad se neke stvari i proizvodi čine tako jednostavnima i logičnima da se zapitamo kako se toga nitko prije nije sjetio. Pidžama-odijelo japanske kompanije Aoki jedan je od takvih proizvoda i savršen je za vrijeme u kojem živimo i radimo. Rad od kuće mnoge je ulijenio pa su se odjevne kombinacije često svele na pidžamu ili trenirke.

Slika nije dostupna Nema više povratka na staro: Promijenit će se način na koji radimo, a budućnost će biti “vrući uredi”

Provođenje radnog vremena u pidžami u kućnom uredu nije problem, no svakako nije profesionalno ako vas netko kontaktira putem videopoziva. Također, ponekad se za sastanke putem videa potrebno presvući u odijelo ili košulju, odnosno odjeću koju inače nosite na posao. Da je moguće povezati ugodno s korisnim, odnosno udobno s profesionalnim pokazali su u Aokiju sa zanimljivim odjevnim predmetom za koji kažu da se preporuča za udaljeni rad. Ako vam je gnjavaža tražiti odjevne i modne kombinacije kakve inače nosite na posao, ali ipak želite izgledati sređeno i uredno, iz Aokija poručuju kako je njihova pidžama-odijelo savršeno rješenje. Riječ je o, navodi se u opisu na službenim stranicama, odjeći koja je više od pidžame i savršena je za rad od kuće, no nije riječ o klasičnom modnom odjevnom predmetu koji ćete svakodnevno nositi vani.

 

Slika nije dostupna Naglasak na produktivnost, ali i dobrobit zaposlenika: Je li Google primjer kako bi mogao izgledati rad u budućnosti

Ideja je, treba se priznati, odlična te se ne treba čuditi ako u budućnosti i druge kompanije krenu stopama Aokija. Nije teško zamisliti posebne kolekcije udobne odjeće namijenjene za uživanje u svoja četiri zida, a koja će izgledati dovoljno profesionalno za videopozive. S obzirom na to da će mnoge kompanije nastaviti s udaljenim radom, odnosno da će dio radnika nastaviti s radom od kuće i nakon korone, jasno je kako bi potražnja za takvom odjećom mogla biti velika.

Izvor: The Verge

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti