Koncept iPhonea 6 sa savijenim zaslonom i 3D kamerom

Prije nego što vidimo kako će izgledati iPhone 6, moramo dočekati iPhone 5S koji bi prema svemu sudeći trebao izgledom biti jednak petici

Saša Fišter sasa@zimo.co | 28.05.2013. / 22:14

Koncept iPhonea 6 sa savijenim zaslonom i 3D kamerom

Prije nego što vidimo kako će izgledati iPhone 6, moramo dočekati iPhone 5S koji bi prema svemu sudeći trebao izgledom biti jednak petici, no navodno će imati dvostruko kvalitetniji zaslon, pritom mislim na gustoću piksela po inču — barem tako kruže glasine.

Već se jedno vrijeme šuška kako će Apple objaviti uređaj sa savijenim zaslonom, trend koji smo viđali na raznim konferencijama, no niti jedan od tih koncepta nije zaživio u komercijalnom svijetu. Ovaj video, koji je izradio Ran Avni, pokazuje budućnost Appleovih uređaja u njegovim očima — ako uopće dođemo do broja šest, s obzirom da se sve više priča o nosivim gadgetima, na kojima navodno i sam Apple radi.

Uglavnom, ovaj koncept u videu iznad, pokazuje iPhone u jednom posve novom dizajnu s nekoliko novih značajka, primjerice 3D kamerom koja sigurno još jedno vrijeme neće zaživjeti, ako uopće hoće. Također tu je i vrlo zanimljiva struktura samog uređaja, no  mislim da Apple nikad neće napraviti pozadinu uređaja kao što je prikazana iznad.

Sve u svemu, ako vam ovaj koncept ne leži, barem je glazba u videu dobra. Može li Apple izdati nešto nalik ovom konceptu? Što vi mislite?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti