Nakon što su listopadu ove godine uveli novi i lakši način kontrole vaše privatnosti, instaliranih aplikacija i ostalog, Facebook je danas objavio kako je sada moguće bolje kontrolirati vaš račun putem mobilnog uređaja.

Preko 200 milijuna korisnika koristi Facebook putem mobilnih uređaja kako bi dijelili fotografije, koristili aplikacije ili ostali povezani sa svojim prijateljima. Znamo i da Facebook ima problema sa privatnosti korisnika, pa su tako nedavno uveli novi, olakšani i bolje razumljivi način kontrole postavka.

Danas je Facebook objavio novu kontrolu sigurnosnih postavka koja je dostupna putem mobilnih uređaja, pa tako možete vidjeti detaljne informacije koje ste podijelili sa prijateljima putem raznih aplikacija ili web stranica i to sve kada ste u pokretu.

Cijela lista sa popisom aplikacija koje ste koristili i kada ste ih koristili, sada su dostupne u sekciji “Application and Website” u postavkama za privatnost.

U ovom primjeru na Facebookovom blogu, korisnik koristi Facebook kako bi se ulogirao u aplikaciju Loopt. Iiz slike je vidljivo kako možete odabrati želite li ili ne prikazati mjesto gdje se nalazite.

Uz ove mogućnosti tu su još i kontrola nad slikama, videom, informacijama vaših prijatelja i vaših vlastitih, koje možete podesiti prema željama. Za više informacija posjetite m.facebook.com/privacy.

Ove značjke biti će dostupne korisnicima u sljedećih nekoliko tjedana.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju