Krenule su božićne rasprodaje gadgeta, pripremite kreditne kartice

Pročitao sam jedan odličan tvit koji glasi “Božićno vrijeme je vrijeme kada zapamtite sve brojeve kreditnih kartica”.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 10.12.2015. / 22:53

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Definitivno se slažem s tvitom iznad, ali to ne znači da morate potrošiti astronomske iznose, i kupovati skupe stvari. Danas, zahvaljujući internetu imamo ogromnu ponudu svega i svačega, a u blagdanskom razdoblju većinom svi webshopovi nude neke akcije, pa se tako isplati kupovati.

Bilo da tražite SD karticu za proširivanje memorije, pametni sat, tablet veliki ili mali, punjač za bateriju, dron, autiće na daljinski, USB Minionsa, električni skate ili nešto drugo, možete pronaći na ovoj ponudi.

Super stvar je što su cijene drastično snižene, pa tako možete pronaći doista jeftine uređaje, što god tražili. S obzirom da se danas gadgeti daruju za Božić više nego ikad prije, najbolje je uloviti ovakve akcije, i naravno naručiti nešto na vrijeme, jer morate računati da vam treba oko 2-3 tjedna da vam nešto stigne iz Kine, u protivnom, uvijek možete potražiti imaju li zalihe tog gadgeta na EU skladištu.

Da previše ne duljim, predlažem da posjetite ovaj link, i prođete kroz ponudu. Vjerujem da ćete sigurno naći nešto, štoviše ne nešto nego puno toga, a na vama je da odaberete samo ono “najpotrebnije”. Uživajte u shoppingu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti