Krpa.hr je servis domaćih autora koji prvenstveno služi predstavljanju i promociji mladih modnih snaga i entuzijasta te njihovog rada široj javnosti.

Krpa.hr je na neki način društvena mreža koja omogućuje svakom članu besplatnu izradu profila i galeriju kako bi svoje radove predstavili posjetiteljima, te personaliziranu URL adresu za daljnju komunikaciju i samopromociju.

Članovi Krpe.hr mogu međusobno surađivati i komunicirati putem privatnih poruka, grupa i chata, ali i doznati mišljenje posjetitelja o svom radu putem ocjena i komentara. Posjetitelji – potencijalni kupci i klijenti imaju mogućnost komunikacije s članovima putem kontakt obrasca.

Stranica je zasad je u beta fazi te je moguća povremena i privremena nedostupnost stranice ili njenih pojedinih sadržaja.

Krpa.hr je zanimljiv koncept hrvatskih autora koji pokazuju entuzijazam i trud kako bi pokrenuli modu digli na jedan viši nivo. Vjerujemo da će mnoge mlade manekenke, vizaštice i ostali koristiti ovaj servis kako bi promovirali svoj rad putem danas najjačeg medija interneta i ove društvene mreže Krpa.hr

Za više informacija o korištenju možete posjetiti službenu stranicu Krpa.hr, ili odmah skoknuti na česta pitanja. Ekipi želimo mnogo sreće u projektu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju