Lenovo Vibe Shot pretvorit će vas u pravog fotografa

Mobiteli su davno prestali biti samo uređaji za komunikaciju, a u današnje vrijeme slobodno možemo reći kako je većina ljudi zamijenila svoje fotoaparate mobitelima.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 16.09.2015. / 18:34

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Lenovo je na tržište izbacio Vibe Shot Z90-7, uređaj koji dolazi s čak 16MP kamerom koja omogućuje korisnicima da se koriste njome u automatskom ili “Pro” modeu. Naime, radi se o tome da u “Pro” modeu možete sami podesiti parametre čime možete dobiti sliku onakvu kakvu vi želite, dok “auto” mode će se automatski pobrinuti da vaše slike izgledaju vrhunski.

Naravno, sve to možete raditi na 5 inčnom zaslonu rezolucije 1920x1080 sa super kontrastom od 1500:1 i 100% NTSC saturacijom.

Da bi cijela stvar funkcionirala besprijekorno brine se 64 bitni Qualcomm Snapdragon 615 osmerojezgreni procesor 1.7GHz, te 3GB RAM-a.

Baterija od 3000mAh bit će dovoljna za čak 438 sati na standby, poručuju iz Lenova, odnosno oko 39 sati neprekidnog slušanja glazbe.

Vibe Shot dolazi u tri različite boje, i moramo priznati lijepog je i modernog dizajna. Cijena uređaja je, možete pretpostaviti, viša od prosjeka, odnosno 315 dolara s uključenim popustom, što i nije pretjerano za ono što Lenovo svojim Vibe Shotom nudi.

Više informacija o uređaju možete pronaći na ovom linku, gdje ujedno i možete naručiti uređaj, ukoliko se odlučite za kupnju istog.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti