Mafia 3 dobila prvi trailer

2K objavio je prvi trailer za Mafiju 3. Postavljena u New Orleans kasnih 1960-ih godina, što je ujedno i vrlo interesantno razdoblje za industriju glazbe, a samim time i soundtrack igre.

Dino Musliu Dino Musliu | 14.08.2015. / 18:49

Mafia 3 dobila prvi trailer

2K objavio je prvi trailer za Mafiju 3. Postavljena u New Orleans kasnih 1960-ih godina, što je ujedno i vrlo interesantno razdoblje za industriju glazbe, a samim time i soundtrack igre. 

Umjesto tipične priče o talijanskoj mafiji, Mafia 3 predstavlja nam crnog gospodina Lincolna Claya, veterana vijetnamskog rata koji je život započeo kao siroče. Lincoln je tijekom godina pronašao svoju obitelj u redovima crnačke mafije, no nakon nasilnog raspada te ekipe formirao je novu s ciljem da unište talijansku mafiju New Orleansa i izgrade tamo svoje mafijaško carstvo. 

Jedna od čari vraćanja u povijest s Mafia igrama je i otkrivanje glazbe razdoblja u kojemu se priča odvija. U Mafiji 3 to će biti 1968. godina, dakle kraj šezdesetih koje su smatrane početkom masifikacije glazbene industrije. Samim time, Mafija 3 imat će iznimno zanimljivu glazbenu podlogu – na radiju ćemo, između ostalih čuti i The Rolling Stonese.

Šezdesetih godina glazbenim top ljestvicama rasturali su još i Beatlesi, Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Marvin Gaye, Bob Dylan, Beach Boys, Doors, The Who, James Brown, Simon & Garfunkel te brojni drugi cijenjeni izvođači. Stoga uopće nema sumnje da će Mafia 3 imati soundtrack za pamćenje.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti