Mobile Monday Croatia #8

Nakon prošlog prilično uspješnog Mobile Mondaya, najavljen je još jedan, osmi po redu Mobile Monday koji će se održati 07. ožujka u prostorima HGK.

Zimo Zimo Zimo | 02.03.2011. / 12:28

Mobile Monday Croatia #8

Nakon prošlog prilično uspješnog Mobile Mondaya, najavljen je još jedan, osmi po redu Mobile Monday koji će se održati 07. ožujka u prostorima HGK.

Nakon što su na prošlom događaju imali preko 110 sudionika, ekipa koja stoji iza organziacije sve popularnijeg Mobile Mondaya odlučila je nastaviti raditi dalje.

Naime, kako ističu u dopisu, cilj im je kroz 3-4 mjeseca povećati obujam sudionika da bi HGK morao kupiti novu zgradu gdje će smjestiti Mobile Monday ekipu.

Osmi po redu Mobile Monday i dalje organiziraju tvrtka InfinumPet minuta uz podršku Hrvatske Gospodarske Komore, a lokacija je zakazana u Heinzelovoj 69, poslovni centar Almeria, ulaz B, II. kat , odmah pokraj Fly bara. Program je slijedeći:

18:00 - 18.15 Pregled tračeva iz Barcelone

18.15 - 18.35 Nokia´s new application strategy:

Karl Pletschko, Developer Marketing Manager, Nokia Alps SEE i Iva Carić, Marketing Activation Manager, Nokia Adriatic

Karl Pletschko će govoriti o novoj Nokijinoj strategiji vezanoj uz pametne telefone, o partnerstvu sa Microsoftom i što to znači za developere te drugim važnim pitanjima. Iva će ukratko ispričati kako Nokia lokalno radi marketing support developerima.

18.35 - 19.15 Panel diskusija: razvijanje aplikacija za Symbian, Series40 (Nokia platforme) i za Microsoft Windows Phone platformu

19.15 Networking, networking, networking.. - ovaj put dečki su odlučili službeni dio Mobile Monday događaja skratiti u odnosu na dosadašnji format. Žele da nakon što službeni dio završi, ostanete malo, popijete koje piće, upoznate se s kolegama i popričate o zajedničkim temama.

Više informacija možete pročitati na službenom webu Mobile Monday Croatia, a slike sa prijašnjih događanja možete pogledati na službenoj Facebook stranici.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti