Modrić ruši rekorde i u igri FIFA 19

Dosad se najvišim rezultatom mogao pohvaliti Radja Nainggolan, koji je u FIFA 17 imao rezultat od 2588.

Martina Čizmić | 10.01.2019. / 13:29

Luka Modrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Poznata simulacija nogometa, FIFA 19, uvela je posebnu kartu u svoju ponudu Ultimate Teama. I dodijelila ju je (virtualnom) Luki Modriću.

Modrić je tako, kao dio momčadi godine, dobio ocjenu 99, što je najviša moguća ocjena koju igrač može dobiti u Ultimate Teamu.

Ali to nije sve. I njegova statistika u samoj igri je fascinantna. Prema ocjenama koje su mu dane, Modrić nema slabu točku.

Sve to je dovelo do rezultata koji je najviši u povijesti ove igre – 2701. Najbliži u FIFA 19 Team of the Year grupi jest Kevin De Bruyne s ukupnim rezultatom 2599.

Dosad se najvišim rezultatom mogao pohvaliti Radja Nainggolan, koji je u FIFA 17 imao rezultat od 2588.

Tisuće FIFA-inih streamera i youtubera pohrlile su pronaći karte "Team of the Year" ne bi li pronašle Modrićevu, ali šanse za to manje su od jedan posto.

Zanimljivo je da su se Modrićeve karte već pojavile na aukciji po astronomskim cijenama. Tako je jedan igrač za Modrićevu kartu ponudio nevjerojatnih 4,23 milijuna FIFA Coinova. Pretvoreno u stvarni novac, radi se o 450 funti ili oko 3700 kuna.

Iako većina prosječnih igrača tek tu i tamo može nabasati na kakav poseban paket i pronaći kartu nekog zanimljivog igrača s kojim će biti jači od svojih prijatelja ili protivnika, profesionalni igrači ulažu velik novac i mnogo vremena ne bi li kupili dodatne pakete i tako došli do rijetkih karata odnosno jakih igrača.

Modrićeva karta bit će dostupna samo 24 sata, nakon čega ju više neće biti moguće pronaći odnosno kupiti u igri.

Ako imate vremena i novca, možete pokušati "osvojiti" Modrića i pridodati ga svojoj virtualnoj ekipi. Svi ostali mogu se diviti njegovoj vještini iz daljine – u televizijskom prijenosu neke od njegovih utakmica.

Izvor: Eurogamer

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti