Motorola Moto Z i Polaroid za ispis fotografija u pokretu

Ljubitelji fotografije i vlasnici Motorolinih pametnih telefona svakako će razmisliti o nabavci ovog dodatka

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 16.11.2017. / 13:55

Motorola i Polariod
Motorola i Polariod

 Motorola, nažalost, nije ono što je nekada bila u svijetu pametnih telefona, odnosno preciznije rečeno mobitela. Iako, nitko ne može reći kako Motorola ima loše uređaje, dapače, Motorola Moto Z je uređaj vrijedan svake pažnje, bez obzira što možda ne spada u sam vrh ponude. Baš poput Motorole i brand Polaroid izaziva nostalgična prisjećanja na neka davna vremena u kojima je spomen Polaroida značio esenciju fotografije. Danas je sve drugačije, danas Polariod “nema mjesta” među modernim i moćnim kamerama, ali se i dalje ne da…

Baš zbog svega što smo naveli, spajanje Motorola Moto Z pametnog telefona i Polariod Insta-Share Printer dodatka iznimno je zanimljiva kombinacija, pogotovo za sve one koji žive za fotografiju. Polaroid Insta-Share koristi modularnost Motorola Moto Z smartphonea i pretvara ga, kao što to uostalom i samo ime govori u - pisač s kojega odmah možete ispisati fotografije koje imate na svojem uređaju. Uz mogućnost ispisa, ovo Polaroidovo rješenje ima još jednu prednost, jer sa sobom donosi mogućnost “okidanja” fotografija, što je vrlo zgodno i korisno.

Cijena nije baš zanemariva, jer ovaj dodatak stoji 199 američkih dolara (oko 1300 kuna), ali ako imate Motorolu Moro Z i želite imati mogućnost ispisa fotografija u hodu, o samom proizvodu više saznajte ovdje.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti