Musk opisao svoj tjedan u kojem radi više od 120 sati: “Tu bol ne želim nikome”

Iako je navikao na ubitačni radni tempo, s akvizicijom Twittera Musk je taj tempo još povećao.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 07.02.2023. / 10:53

Elon Musk (Foto: Afp)

Odem spavati, probudim se, idem raditi, idem spavati, probudim se, posao… i tako sedam dana u tjednu, opisao u jednom prošlogodišnjem intervjuu Elon Musk kako izgleda njegov radni tjedan nakon preuzimanja Twittera. Nedavno je na taj članak reagirao s tvitom: Posljednja tri mjeseca bila su iznimno teška… tu bol ne želim nikome.

Elon Musk Poznati su novi planovi za Twitter: Je li ovo korak prema Muskovoj superaplikaciji?

S obzirom na to da je premašio 50 godina, jasno je kako i fizički i psihički teško može izdržati tjedan u kojem većinu vremena - čak više od 120 sati tjedno provodi na poslu, često i spavajući u Twitterovom uredu u San Francisu. Musk je rekao kako je morao tako živjeti i raditi kako bi spasio Twitter od bankrota i pri tome i dalje zadovoljavati osnovne dužnosti u Tesli i SpaceX-u. Ipak, čini se kako te obveze nisu bile tako velike kao i ranije jer je i sam rekao kako da vjeruje ekipi koju je postavio da vodi te kompanije.

Od kada je preuzeo Twitter, morao je donijeti brojne teške odluke. One najteže uključuju brojne otkaze, a tada je komentirao kako kompanija nije daleko od bankrota. Sada je situacija, barem što se financija tiče, bolja, no kompanija i dalje nije “financijski zdrava”.

Elon Musk i Bill Gates Gates kritizirao Muska: Poručio mu da je bolje da novac troši na cjepiva, umjesto na rakete s kojima želi osvojiti Mars

Osim što takav način života mentalno iscrpljuje, Musk ima sve većih problema i s bolnim leđima i vratom. Ti problemi nisu novi, a dodatno su se povećali posljednjih mjeseci koje, ako izuzmemo spavanje, provodi isključivo radeći. Zanimljivo je da su problemi počeli nakon što se na jednoj rođendanskoj zabavi borio s jednim sumo hrvačem - po njegovim riječima, tada je uspio srušiti sumo-borca, no ta ga je zabava koštala ozlijeđene kralježnice i osam godina teških bolova.

Izvor: Business Insider

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti