Musk uskoro uvodi opciju koju korisnici Twittera zagovaraju od samog početka?

S obzirom na to koliko obični korisnici Twittera zagovaraju uvođenje upravo ove opcije, čini se kako bi ona mogla biti dočekana s oduševljenjem.

Martina Čizmić | 02.11.2022. / 10:23

Elon Musk na Twitteru (Foto: Afp)

 Otkako je Elon Musk prošlog tjedna i službeno kupio Twitter, svi s nestrpljenjem iščekuju njegove poteze. Prvi, otpuštanje čelništva Twittera, dogodio se gotovo istog trenutka s preuzimanjem, a što je sljedeće?

Ako je vjerovati glasinama, to će biti gumb za uređivanje tvitova koji će biti dostupan svima.

Slika nije dostupna Elon Musk planira uvesti mjesečnu pretplatu za Twitter: Ovo je iznos koji mogu očekivati korisnici

Naime, nakon što je jedan od osnivača Twittera, Jack Dorsey godinama odbijao uvesti takvu opciju na ovu platformu, s njegovim odlaskom u proljeće 2022., mogućnost uređivanja već objavljenog tvita dobili su pretplatnici Twitter Bluea. No, ta bi opcija mogla uskoro biti besplatna za sve.

Tako bi svi korisnici mogli, u roku od 30 minuta od objave tvita, izmijeniti svoj tvit. To znači da bi sve one pravopisne ili činjenične pogreške koje se dogode u brzini, lako mogle biti izmijenjene, bez potrebe za brisanjem cijelog tvita.

 

 

Oni tvitovi koji su mijenjani bili bi posebno označeni s ikonicom olovke, ali i sadržavali "povijest tvita", tako da svi koji žele ipak mogu vidjeti što je promijenjeno u odnosu na originalan tvit.

Elon Musk na Twitteru Musk uvodi radikalne promjene na Twitter koje se neće svidjeti korisnicima

S obzirom na to koliko obični korisnici Twittera zagovaraju uvođenje upravo ove opcije, čini se kako bi ona mogla biti dočekana s oduševljenjem. Za razliku od nekih drugih Muskovih odluka vezanih uz Twitter.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti