Musk za prave fanove priprema novu poslasticu - Teslaquilu?

Hoće li Teslaquila zaista pronaći svoj put do Teslinih fanova (a možda i pridobiti i kojeg ljubitelja tekile) tek ćemo vidjeti.

Martina Čizmić | 06.04.2018. / 17:08

Elon Musk (Foto: SCOTT OLSON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) (Foto: SCOTT OLSON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)

Kad je Elon Musk kao šalu za 1. april objavio svoju fotografiju na kojoj izgleda kao da spava i drži natpis "bankvot", sigurno mu nije bilo ni na kraj pameti da bi se iz toga mogao roditi novi poslovni poduhvat.

Naime, njegovi pratitelji na Twitteru s oduševljenjem su prihvatili ideju da se Musk, u očaju zbog bankrota, napio "Teslaquile" - posebne tekile s Teslinim brandom.

 

 

Pozvali su ga da "Teslaquilu" iz prvoaprilske šale pretvori u stvarnost, a Musk, poduzetnik kakav je, prihvatio je izazov.

Samo nekoliko dana kasnije, Musk je na svom Instagramu objavio bocu prave "Teslaquile". Iako nije dao nikakve dodatne informacije, fotografija pokazuje kako bi Teslaquila trebala sadržavati 40 posto alkohola, što je uobičajeno za tekilu te dolaziti u pakiranjima od 750 mililitara.

 

 

U svom stilu, Musk je dodao i kako će, u čast Teslaquile, organizirati besplatno ispijanje tog pića u Teslinim salonima svakog 1. travnja.

Hoće li Teslaquila zaista pronaći svoj put do Teslinih fanova (a možda i pridobiti i kojeg ljubitelja tekile) tek ćemo vidjeti. No, ovo nije prvi put da neka Muskova tvrtka lansira svoje piće.

SpaceX, Muskova kompanija koja se bavi svemirskim letovima, na sličan je način predstavila SpaceX vino na čijoj je naljepnici pisalo "mnogo sretnih povrataka".

U svakom slučaju, ne možemo reći da Musk nema smisla za humor, ali i poduzetništvo.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti