Nakon 124 utakmice kreće razigravanje e-Lige: Dvoje najboljih u finalu igra s omiljenim nogometašima

Dvoje najboljih natjecatelja će, zajedno s igračima odabranog nogometnog kluba, predstavljati klub u finalnom natjecanju koje će biti održano 19. i 20. prosinca 2020., a pobjednika očekuje vrijedna nagrada - PlayStation 5.

Martina Čizmić | 16.11.2020. / 16:23

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Da ljubitelji nogometa nemaju problem s igranjem svoje "najvažnije sporedne stvari na svijetu" i u virtualnom obliku pokazao je velik interes za e-Ligom. 

U kratkom roku prijevilo se gotovo 900 igrača koji su dosad s četiri kluba - Dinamom, Hajdukom, Osijekom i Rijekom odigrali 124 kvalifikacijske utakmice tijekom kojih su natjecatelji zabili 613 golova, čak 444 gola više nego Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji, te razmijenili više od 5.000 međusobnih poruka na Discordu. Na online kanalima HT e-Lige utakmice su pogledane 44.250 puta.

Počelo je i razigravanje e-Lige u kojem će se natjecati 128 igrača, a 29. studenoga saznat će se kojih najboljih 32 igrača će sudjelovati u završnici turnira. Dvoje najboljih natjecatelja će, zajedno s igračima odabranog nogometnog kluba, predstavljati klub u finalnom natjecanju koje će biti održano 19. i 20. prosinca 2020., a pobjednika očekuje vrijedna nagrada - PlayStation 5.

Hrvatski Telekom, kao dugogodišnji sponzor hrvatskog nogometa, pokrenuo je e-Ligu u kojoj igrači odmjeravaju snage igrajući FIFA 21 na PlayStation 4 konzoli, i to u ime svojih omiljenih hrvatskih klubova - Dinama, Hajduka, Osijeka i Rijeke. Projekt je nastao u suradnji s tvrtkom Good Game Global te je prvi iskorak Hrvatskog Telekoma u esport i gaming segment. Uz klubove Dinamo, Hajduk, Rijeka i Osijek, partneri projekta su Samsung i Sofa Score.

 Sve aktualnosti iz samog natjecanja dostupne su na Facebook stranici i Instagram profilu Hrvatski Telekom e-Lige, a snimke svih utakmica kroz natjecanje gledatelji će moći pogledati na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti