Nakon dvije godine pauze, vraća se Digital Labin

Ove godine konferencija će se održati na čak dvije pozornice – Hangar Arena (Design & UX) te Mine Hall (Dev & Data).

Martina Čizmić | 06.07.2022. / 16:11

Digital Labin (Foto: Digital Labin)

Nakon dvije godine pauze, zbog pandemije, u Labinu će se ponovno održati međunarodna konferencija Digital Labin. Kako je najavljeno, Digital Labin ove će se godine održati 23. i 24. rujna. 

Domagoj Ostović, CEO tvrtke Lloyds digital ispričao je kako je to izgledalo prijašnjih godina, ali je i otkrio detalje oko toga što možemo očekivati ove godine.

Najavio je kako će ova dvodnevna ICT konferencija ponovo okupiti frontend arhitekte, čarobnjake koda, dizajn kreativce i developere iz cijelog svijeta koji će osim jedinstvenih radionica održati i inspirativne govore o posljednjim tehnologijama i praksama iz IT industrije.

Ove godine konferencija će se održati na čak dvije pozornice – Hangar Arena (Design & UX) te Mine Hall (Dev & Data).

Ostović je otkrio i koja su prva imena koja možemo očekivati na konferenciji te kako ćemo krajem ljeta imati priliku poslušati Freeka Van der Hertena, backend developera u belgijskoj tvrtki Spatie, inovativnu i jedinstvenu osnivačicu i direktoricu španjolske digitalne agencije Anton&Irene, Irene Pereyra, osnivača, vlasnika i kreativnog direktora u danskoj tvrtki Spring/Summer, Pellea Martina, a tu su i važna hrvatska imena kao što je Voditelj Flutter odjela Vlaho Poluta iz zagrebačkog Infinuma.

Ekipa iz agencije Lloyds digital organizirala je Ljetne Štorije povodom kojih se održala panel rasprava na temu IT industrije na kojoj se moglo čuti o tome što se to radi u IT industriji i kako to izgleda u Labinu. 

Na panel raspravi sudjelovali su Lelys Hrvatin Jugovac - Marketing Manager, Marijana Smolić - Lead Graphic Designer, Adriano Atanasković - Lead Frontend Developer, Mateo Hrastnik - Lead Mobile App Developer i Eddy Vukušić - Lead UX/UI Designer, koji su podijelili svoja iskustva i savjete svima koji ulaze u svijet IT-a, marketing i grafičkog dizajna.

Više informacija o kartama za ovogodišnje izdanje Digital Labina saznajte na službenoj stranici konferencije.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti