Narita Boy – retro futuristička igra za ljubitelje osamdesetih

Ako Studio Kobe prikupi dovoljno novca na Kickstateru, krenut će u razvoj Narita Boyja, retro futurističke igre koja kombinira osamdesete s modernom tehnologijom.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 01.03.2017. / 08:52

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Studio Kobe na Kickstarteru pokrenuo je kampanju za projekt Narita Boy – tijekom mjesec dana namjeravaju skupiti 120 tisuća eura kako bi krenuli u razvoj retro futurističke igre koja kombinira osamdesete s modernom tehnologijom. Ova je igra oda osamdesetima koja donosi fantastičan dizajn i bogate animacije, a način i stil u kojem kombinira prošlost i sadašnjost video igara 'ne može se usporediti s drugim igrama'.

'Istražite i borite se u retro futurističkim svjetovima. Zaplivajte dubokim, sanjivim i jedinstvenim iskustvom kroz različite dimenzije', stoji u najavi na Kickstarteru. Narita Boy legendarni je digitalni junak s kojim upravljate u 'epskoj avanturi kroz simultane dimenzije' – od ulica osamdesetih do neobičnih futurističkih krajolika drugih dimenzija, istražujući svjetove u potrazi za posebnim mačem, jedinim učinkovitim oružjem u borbi za spas digitalnog kraljevstva. Osim kroz grafiku, duh osamdesetih donosi i soundtrack koji je inspiriram 'zlatnim razdobljem analognog sintesajzera'.

Više o samoj igri pogledajte u priloženom videozapisu i na Kickstarteru. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti