Krajem veljače novi Googleov smartphone Samsung Nexus S stiže u ponudu Vipa, koji će naknadno objaviti tarife i opcije u kojima će biti dostupni.

Inače, Samsung Nexus S prvi je smartphone koji će na sebi imati posljednju inačicu Android operativnog sistema poznatu i kao Gingerbread.

'Drago nam je što ćemo našim korisnicima uskoro moći ekskluzivno ponuditi Nexus S u našoj prodajnoj mreži. Vip korisnicima stoji na raspolaganju najširi smartphone portfolio na tržištu, a dolazak ovog odličnog uređaja u našu ponudu još će više naglasiti naše vodstvo u tom segmentu.' – istaknuo je Reinhard Zuba član Uprave i glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike Vipneta.

Nexus S je telefon koji je kompletno prilagođen Googleu, sadrži multitasking, Wi-Fi Hotspot, osvježeno korisničko sučelje, poboljšanu tipkovnicu, te podršku za Near Field komunikaciju (NFC).

Pogledajte naš stari post u kojem smo napisali review o Nexus S-u. Službeni video Nexus S-a nalazi se na ovom linku, dok ispod možete pogledati i tehničke karakteristike.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju