Nicki Minaj obrisala Twitter profil nakon svađe s fanovima

Popularna glazbenica Nicki Minaj obrisala je svoj Twitter nakon što se posvađala sa svojim fonom koji je objavio njezin novi album na neslužbenoj stranici.

Zimo Zimo Zimo | 17.04.2012. / 13:03

Nicki Minaj obrisala Twitter profil nakon svađe s fanovima

Popularna glazbenica Nicki Minaj obrisala je svoj Twitter profil nakon što se posvađala sa svojim fanom koji je objavio njezin novi album na neslužbenoj stranici.

Nicki, 29-godišnja pjevačica, ugasila je svoj Twitter profil nakon što je fan stranica NickiDaily objavila pjesme s njenog albuma Pink Friday: Roman Reloaded. No za vikend se Nicki natrag pojavila na Twitteru te istaknula svojim followerima kako će potražiti novi pseudonim za svoje fanove.

Fan stranica NickiDaily.com od sada vodi na nicki-minaj.org također fan stranicu rapperice Nicki Minaj, no čini se kako više nema linkova na njezin album.

A da Nicki ima dugi jezik pokazao je nedavni intervju koji je šokirao njenog oca u kojem je istaknula da joj je otac narkoman i alkoholičar, kako je često maltretirao njezinu majku, te joj čak i prijetio smrću. Nicki nije imala lijepe riječi za svog oca.

Sve u svemu bit će zanimljivo vidjeti daljnji rasplet situacije i hoće li se Nicki pojaviti na svom starom profilu ili će otvoriti novi profil.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti