Nove mogućnosti korištenja Facebooka na Blackberryu

Blackberry je upravo lansirao treći beta update za Facebook 2.0 koji je namijenjen za Blackberry mobilne aplikacije.

Zimo Zimo Igor Pičuljan | 03.06.2011. / 22:00

Nove mogućnosti korištenja Facebooka na Blackberryu

Blackberry je upravo lansirao treći beta update za Facebook 2.0 koji je namijenjen za Blackberry mobilne aplikacije.

Uvedena je mogućnost spajanja na Facebook preko Wi-Fi što je vrlo korisno korisnicima koji nemaju pristup internetu preko mobitela, te je također uvedeno brisanje poruka na zidu i komentara.

Ova napredna mogućnost spajanja na Facebook preko Wi-Fi-a uvelike olakšava situaciju poslovnim ljudima koji često putuju u inozemstvo jer ih rasterećuje dodatnih troškova koje snose mobilne mreže jer nema potrebe za spajanje na mobilni internet nego samo moraju locirati Wi-Fi lokaciju gdje mogu besplatno surfati.

Ukoliko ste jedan od registriranih Beta Zone korisnika i preuzeli ste Beta 3, imat ćete pristup svim aplikacijama putem WiFia. Također korisnici će imati mogućnost brisanja poruka na zidu ili komentare uz dodatne potvrde.

Cijela stvar je prilično dobro zamišljena kako bi se izbjegle gramatičke pogreške, ili promišljanja želimo li brisati komentare naših prijatelja ili ne. Još jedna mogućnost pruža korisnicima žele li brisati poruku iz svog Facebook maila samo iz mobilne aplikacije ili iz Facebooka i mobilne aplikacije zajedno.

Naime, prije su korisnici kod brisanja svojih poruka brisali i sa mobitela i sa Facebooka, dok je sada nešto više mogućnosti. Ovim mogućnostima Blackberry se malo razlikuje od načina na uređajima poput iPhonea ili Andorida, no na taj način Blackberry nam daje malo drugačiji uvid u cijelu retrospektivu Facebook aplikacije.

Via Insidefacebook, Photo Cellphonquick

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti