Kobo, globalni servis elektroničkih knjiga, danas je objavio novi Kobo Wireless eReader. Novi čitač e-knjiga ima ugrađen WiFi, nadograđen hardware s jačim performansama, duži vijek trajanja baterije i oštriji ekran.

Sa novim Kobo Wireless eReader-om, klijenti će moći kupovati knjige sa Koba bilo gdje i bilo kada jednim pritiskom na 'Shop' gumb. U zadnjih 6 mj. Kobo je u svoju kolekciju dodao 200,000 novih knjiga, što znači da Kobo trenutno ima kolekciju 2.2 milijuna knjiga. Kupci mogu svoje knjige čitati i na ostalim tablet uređajima poput iPad-a, iPhone-a, BlackBerry-a, Andorid-a, PC-a, Mac-a, Linux-a, i sada na novom eReaderu.

Novi čitač dolazi u 3 boje (crna, bijelo-ljubičasta, i bijelo-siva), koštat će 139.99 dolara i za sada će biti dostupan unutar granica US-a.

Kobo Wireless eReader ima 6' elnk zaslon, s baterijom trajanja do 10,000 okreta stranica (čudna usporedba?) kada je isključen WiFi. Za preuzimanje knjiga na čitač potrebno vam je 60s, i kod kupnje uređaja dobivate na poklon 100 besplatnih knjiga.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju