Infobip je osvojio dva prestižna priznanja na Future Digital Awardsu, godišnjoj dodjeli nagrada koju organizira analitička kuća Juniper Research. Tako je treću godinu zaredom proglašen najboljim pružateljem CPaaS usluga (Communication Platform-as-a-Service) te po prvi puta najboljim pružateljem SMS firewall rješenja.

Čast nam je što je Juniper Research prepoznao kapacitet i snagu naše platforme i SMS firewall rješenja, jer su oba nagrađena segmenta ključni i strateški dijelovi end-to-end poslovne komunikacije koju omogućujemo. Ovo je potvrda da smo na pravome putu, poručio je Silvio Kutić, glavni izvršni direktor i suvlasnik Infobipa.

Podsjetimo, vodnjanska IT tvrtka je tijekom godina izrasla u vodeću globalnu komunikacijsku platformu u oblaku (CPaaS), a prošlogodišnjom akvizicijom irske IT kompanije Anam Technologies objedinjene su snage obiju kompanija u segmentu sigurnosti u prometu poruka i monetizaciji, čime je Infobip učvrstio lidersku poziciju u spomenutom segmentu.

Slika nije dostupna Infobip objavio novu akviziciju - preuzeli su irsku tvrtku, pružatelja SMS firewall usluga

Tijekom posljednje dvije godine Infobip se fokusirao na širenje komunikacijskih mogućnosti naših klijenata i partnera. Omogućujemo telekom operaterima i kompanijama da što lakše prevladavaju izazove koje donosi ubrzana digitalna transformacija i ponosni smo na činjenicu da u tom procesu bilježimo izuzetan napredak, poručio je Matija Ražem, viši potpredsjednik Infobipa.

Također, treba podsjetiti da je prošle godine Juniper Research na ljestvici tržišnih konkurenata, prema vlastitom Competitor Leaderboard alatu, pozicionirao Infobip kao najboljeg svjetskog pružatelja usluga u CPaaS segmentu i najboljeg pružatelja usluga u visoko kompetitivnom prostoru razmjene mobilnih poruka.

Silvio Kutić Izuzetno priznanje za vodnjanskog IT diva: Infobip ocijenjen najboljim svjetskim pružateljem usluga u CPaaS segmentu

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju