U suradnji sa Socialnumbersima svaki četvrtak donosimo vam stanje Facebook stranica u Hrvatskoj, BiH, te Srbiji.

Za ovaj tjedan pripremili smo vam pregled top 5 Facebook stranica o kojima se najviše pričalo, dakle top stranice prema značajki 'Talking about'. Na prvom mjestu u Hrvatskoj našao se Index.hr, u BiH prvo mjesto pripada portalu Sarajevo-x.com, dok se u Srbiji pričao o Top Eleven-u tvrtke Nordeus o kojoj je bilo riječi i na ZIMO.

Što se tiče ostalih stranica, sve se više priča o OPG Jurković stranici, RTL.hr, te Mansion Zagreb, dok je u BiH definitivno najveći rast 'Talking about' zabilježila Televizija Sarajevo. U Srbiji Demokratska Stranka također ima velik postotak rasta, a nije mu daleko niti FK Novi Pazar 1928.

U nastavku možete kliknuti na sliku i pogledati popis svih Facebook stranica od onih o kojima se najviše priča pa sve do onih o kojima se slabo priča.


Top 5 stranica u Hrvatskoj prema 'Talking About'Top 5 stranica u BiH prema 'Talking About'Top 5 stranica u Srbiji prema 'Talking About'Socialnumbersi su statistički portal koji nudi bogate informacije o Facebook stranicama koje bi mogle interesirati community managere, brand managere, agencije, novinare, blogere, te sve ostale zainteresirane u Facebook marketing.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju