Od sada se putem Facebooka možete i razvesti

Sudac Vrhovnog suda na Manhattanu, Mathew Cooper, prošlog je tjedna jednoj medicinskoj sestri odobrio zahtjev koji je za razvod braka podnijela putem privatne poruke na Facebooku.

Monika Nožić Monika Nožinić | 08.04.2015. / 14:06

Od sada se putem Facebooka možete i razvesti

Sudac Vrhovnog suda na Manhattanu, Mathew Cooper, prošlog je tjedna jednoj medicinskoj sestri odobrio zahtjev koji je za razvod braka podnijela putem privatne poruke na Facebooku.

Facebook je odličan "alat" za povezivanje sa starim prijateljima, nova saznanja o potencijalnim poslovima i brojnim drugim informacijama, a od sada od svog partnera možete i službeno zatražiti razvod.

Ellanora Baidoo (26) sklopila je građanski brak sa Victorom Senom Blood-Dzrakom, a problemi su nastali nakon toga, kada je mladoženja odbio pojaviti se na tradicionalnoj ceremoniji vjenčanja u Gani.

Mladoženja se nakon nekoliko mjeseci odselio bez traga, ali je sa svojom suprugom ostao u kontaktu putem Facebooka. Upravo iz tog razloga Bloodd-Dzraku je putem ove društvene mreže pozvan na ročište za razvod braka.

Kako ni angažiranje privatnog detektiva nije pomoglo, Ellanori je odobren ovakav način okončanja braka, a mladoženja još uvijek nije odgovorio na poruku.

Foto: Order

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti