Od svih blogerskih platforma korisnici najviše vole Tumblr

Anketa koju su proveli Amlicate pokazuje kako najviše korisnika voli Tumblr, dok je Googleov Blogger zauzeo posljednje mjesto u top 10 blogerskih platforma.

Zimo Zimo Zimo | 06.05.2011. / 16:56

Od svih blogerskih platforma korisnici najviše vole Tumblr

Anketa koju je proveo Amlicate, pokazuje kako najviše korisnika voli Tumblr, dok je Googleov Blogger zauzeo posljednje mjesto u top 10 blogerskih platforma.

Amplicate, inače servis za prikupljanje podataka od online korisnika, obično onih sa društvenih mreža koja broji 90 milijuna korisnika, objavila je izvještaj koji pokazuje kako je Tumblr

sa 28,000 korisnika na Twitteru, Facebooku i Amplicateu izrazila pozitivno mišljenje o ovoj platformi.

Pozitivni komentari stižu od samih korisnika prema čijim je riječima Tumblr 'fantastičan jer je lagan za korištenje, te se sve svodi na jednostavan i efektivan način izražavanja.'

No svaka priča ima dvije strane, pa je tako Tumblr dobio nekoliko negativnih komentara poput 'nema originalnosti na Tumblru','sve je puno hipstera, fanova Biebera i idiota i narcisoida.', no Tumblr je pridobio 82 posto pozitivnih komentara.

Osim Tumblra, najdraže blogerske platforme su i WordPress, Posterous i Penzu od kojih su sve tri u prosjeku dobile preko 73 posto pozitivnog odaziva, dok je Googleov Blogger prikupio samo 49 posto pozitivnog feedbacka.

Želite li pogledati urede Tumblra možete to učiniti ovdje, a preporučamo da pogledate i intervju sa osnivačem ovog servisa David Karpom? Imate Tumblr? Pratite ZIMO!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti