OnePlus priprema jedan od najbržih telefona na svijetu

Nadograđena verzija smartphonea OnePlus 3 radit će na Snapdragonu 821 i imat će 6GB RAM-a tako da bi ovo mogao biti jedan od najbržih, ako ne i najbrži smartphone

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 08.11.2016. / 09:08

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

OnePlus 3 brz je i fantastičan pametni telefon predstavljen u lipnju ove godine koji je korisnike osvojio odličnom kombinacijom kvalitete i cijene koja na europskom tržištu iznosi 399 eura. Ovaj smartphone ima ekran dijagonale 5,5 inča (Full HD rezolucija), radi na Snapdragon 820 procesoru, ima 6GB RAM-a i 64GB prostora za pohranu podataka, a do kraja godine OnePlus priprema još jači smartphone koji bi mogao biti najbrži pametni telefon na svijetu. Da ova kompanija nešto sprema na Twitteru su najavili i iz Qualcomma napomenuvši kako će 'novitet iz OnePlusa' pokretati nadolazeći procesor ove kompanije Snapdragon 821. 

Neke dodatne informacije nisu objavljene, no prema više izvora, OnePlus uskoro bi trebao predstaviti nadograđeni model OnePlusa 3 – 3T koji bi trebao imati isto/slično kućište i ekran, a najveća novost trebao bi biti upravo snažniji procesor te bi sa Snapdragonom 821 i 6GB RAM-a OnePlus 3T zaista bi mogao biti najbrži smartphone na svijetu. Ova premium verzija modela OnePlus 3 mogla bi, među inim, biti namijenjena i korisnicima koji su namjeravali kupiti Samsungov Note phablet koji je povučen iz prodaje i sada pokušavaju odabrati novi smartphone s odličnim performansama i velikim ekranom. Također, snažniji OnePlus 3 na tržištu bi se trebao pojaviti uoči Božića i blagdanske šoping groznice kada će veliki broj ljudi sebi ili kao poklon drugima kupovati upravo pametne telefone. S obzirom na sve veću popularnost ovog branda, odlične performanse i cijenu koja je povoljnija u odnosu na mobitele sličnih performansi, u OnePlusu očekuju veliku potražnju za njihovim nadolazećim modelom.  

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti