Opekotine drugog stupnja: iPhone 6 zapalio se u džepu!

Muškarac je osjetio kako mu hlače i bokserice gore – 'vatra i dim izlazili su iz džepa', a kada je izvadio iPhone, šokirao se s onim što je vidio

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 24.10.2014. / 08:33

Opekotine drugog stupnja: iPhone 6 zapalio se u džepu!

Apple može bit iznimno zadovoljan s prodajom novih modela iPhonea te je već sada sigurno da će ova kompanija ponovno oboriti sve prodajne rekorde i okrenuti milijarde dolara. Ipak, od početka prodaje iPhonea 6 i 6 Plus, ove telefone prate i određeni problemi – najpoznatiji je svakako bendgate, odnosno savijanje modela iPhone 6 Plus s kojim su problema imali neki korisnici koji su ovaj uređaj nosili u uskim trapericama. No, ti su problemi zaista mali prema onome što se dogodilo jednom muškarcu iz Phoenixa prije desetak dana.

Phillip Lechter novinarima Foxa 10 ispričao je kako mu se novi model iPhonea zapalio u džepu, uništio traperice te je izazvao opekotine drugog stupnja na nozi. Do problema je došlo dok se vozio u rikši koja je udarila u neki predmet na cesti tako da je Phillip poskočio i s dijelom noge gdje se nalazi džep od hlača u kojem je bio iPhone, udario u prečku rikše. Odmah je osjetio kako mu hlače i bokserice gore – 'vatra i dim izlazili su iz džepa', a kada je izvadio telefon, šokirao se s onim što je vidio. Telefon je bio u potpunosti savinut, a baterija je izvirila iz telefona te Lechter kaže da je upravo baterija kriva za opekotine. Nakon ovog incidenta otišao je u Apple Store čiji su djelatnici bili iznenađeni s onim što je ostalo od iPhonea te su mu odmah dali novi telefon.

Tada su mu obećali da će ga kontaktirati i objasniti mu što se dogodilo i zašto je dobio opekotine, no prošlo je više od tjedan dana i nitko ga još nije kontaktirao. Novinari Foxa također su kontaktirali Apple, no iz ove kompanije objasnili su im kako 'trenutno nemaju nikakav komentar vezan uz taj incident'. Lechter kaže da nije jedna od onih osoba koja želi tužiti Apple i zaraditi na ovoj situaciji te samo traži objašnjenje zašto se to dogodilo te želi da Apple poduzme određene mjere kako se to ne bi ponovilo i kako netko drugi ne bi dobio slične ozljede, ali ipak ne bi imao ništa protiv kada bi mu Apple platio račun za bolnicu i liječenje opekotine. 

Screenshot: YouTube/Fox10phoenix

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti