OpenSAP nudi nove besplatne tečajeve za razvoj digitalnih vještina

Tečajevi na platformi openSAP su besplatni i uključuje tjedne zadatke uz elemente gamifikacije, rad na interaktivnim projektima, online forume za rasprave i završne ispite.

Martina Čizmić | 30.08.2018. / 07:04

openSAP (Foto: SAP) (Foto: SAP)

Digitalizacija i razvoj tehnologije zahtijevaju neprestano usavršavanje za sve koji žele biti konkurentni na tržištu rada. Mnogi će upravo jesen iskoristiti da krenu sa stjecanjem novih znanja, pri čemu se kao problem često nameće nedostatak vremena za pohađanje klasične nastave. Naime, zainteresirani žele učiti tempom koji im odgovara, bilo kada i bilo gdje, istovremeno dijeleći ideje s kolegama.

Upravo zato softverska kompanija SAP putem svoje platforme openSAP nudi tečajeve iz različitih popularnih područja kao što su umjetna inteligencija (AI), strojno učenje, Internet stvari (IoT), Big Data i napredna analitika.

Tečajevi su namijenjeni korisnicima koji žele proširiti svoje IT znanje, unaprijediti karijeru ili ih zanima tehnologija. Također, predstavljaju odličnu priliku za studente koji u novu akademsku godinu žele krenuti s novim znanjima. Kako bi uspješno završili tečaj, polaznici u prosjeku trebaju uložiti između četiri i šest sati tjedno što im olakšava kombiniranje tečaja s drugim aktivnostima i obvezama.

Platforma je do sada imala 680,000 jedinstvenih korisnika koji su pohađali 2,75 milijuna tečajeva. Tečajevi na platformi openSAP su besplatni i uključuje tjedne zadatke uz elemente gamifikacije, rad na interaktivnim projektima, online forume za rasprave i završne ispite. Također, polaznici mogu birati između tečajeva na nekoliko jezika.

Trenutno najpopularniji tečajevi uključuju one o Internetu stvari i pametnim uređajima, dizajniranju softvera za ne-dizajnere, održivosti i poslovnom razvoju. Korisnicima su također na raspolaganju brojni tečajevi vezani uz SAP-ova rješenja i tehnologiju. Tako jedan od nedavno pokrenutih tečajeva nudi upoznavanje sa SAP Leonardom, a do kraja godine korisnici će moći učiti o inteligentnom ERP-uz S/4HANA Cloud ili skupu alata koji omogućavaju bolje korisničko iskustvo – SAP C/4HANA.

Dodatne informacije mogu se pronaći na službenim stranicama: https://open.sap.com/, a platforma openSAP dostupna je i kao aplikacija za sve Android, odnosno iOS uređaje.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti