Osnivač srpske Piratske Partije se bori za poslaničko mesto u srpskom parlamentu

Aleksandar Blagojević, osnivač srpske Piratske Partije, putem otvorene liste kandidata nedavno stranke NOPO (Nijedan Od Ponuđenih Odgovora), kandidovao se za mesto narodnog poslanika u srpskom parlamentu, objavila je Piratska Partija na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

Zimo Zimo Vjekoslav Cerovina | 05.04.2012. / 17:33

Osnivač srpske Piratske Partije se bori za poslaničko mesto u srpskom parlamentu

Aleksandar Blagojević, osnivač srpske Piratske Partije, putem otvorene liste kandidata političke stranke NOPO (Nijedan Od Ponuđenih Odgovora), kandidovao se za mesto narodnog poslanika u srpskom parlamentu, objavila je Piratska Partija na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

Ova stranka NOPO (Nijedan Od Ponuđenih Odgovora) je registrovana kao stranka nacionalne manjine (Vlaške) i po zakonu za ulazak u parlament im ne treba klasičnih 5%, nego svega 0.4%, odnosno, 16.000 glasova.

Piratska Partija je nedavno najavila da će se registrovati kao NVO sa ciljem osnivanja političke stranke, a danas su ovu vest objavili na FB stranici uz prethodni upit fanovima: 'Da li ste spremni za iznenađenje?'

Politička predizborna kampanja se u Srbiji sve više zahuktava, a do 6. maja kada se održavaju očigledno predstoji borba na svim frontovima za poverenje građana.

Piratska Partija je već ranije dogovorila sastanak gde su ostvareni razgovori i dogovor o nekim zajedničkim principima sa strankom Zeleni Srbije.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti