Otac kaznio kćer preuzevši njezin profil na Instagramu i TikToku: Rezultat je urnebesan, a dobio je i više lajkova

Otac je za 15-godišnju kćer smislio zanimljivu kaznu – na dva je tjedna preuzeo njezine profile na društvenim mrežama i dobro se zabavio, a u njegovim fotografijama i videozapisima uživali su i pratitelji njegove kćeri.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 03.12.2019. / 10:18

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

S popularnošću pametnih telefona promijenio se i način na koji roditelji mogu kazniti djecu – dok su prije zabranjivali izlaske ili gledanje televizora, danas takve kazne više ne pale. Naime, mladi gotovo i ne gledaju TV, a mnogima je virtualni prostor zamijenio druženje uživo tako da takav oblik kažnjavanja ionako ne bi osjetili.

Kazna je danas prilično jednostavna i vjerojatno se iste metode pridržava veliki broj roditelja – djeci uzmu ili zabrane korištenje pametnog telefona, što je vjerojatno najgora stvar koju današnji mladi mogu zamisliti. No da i pri takvom načinu kažnjavanja roditelji mogu biti prilično kreativni, pokazao je Larry Sumpter, otac tinejdžerice koja je kažnjena nakon što je pomogla "ubaciti" dečke na zabavu na kojoj su prespavali. Larry i njegova supruga Tawnya 15-godišnjoj Madelynn dali su da sama odabere vrstu kazne – hoće li mjesec dana biti bez mobitela ili će biti samo dva tjedna bez mobitela, no oni će preuzeti njezine profile na Instagramu i TikToku.

Madelynn se odlučila za drugu opciju i zbog toga je odmah požalila te se nakon jednog dana i prvih fotografija koje je njezin otac objavio na Instagramu predomislila, no Larry je rekao da je gotovo i odlučio se dva tjedna zabavljati na njezin račun.

Za ovu situaciju zaista možemo reći da slike vrijede više od tisuću riječi – otac se u potpunosti uživio u ulogu moderne tinejdžerice na društvenim mrežama, a za svoje kreativne objave dobio je više lajkova od Madelynn.

Njihova priča brzo se proširila svijetom i ne sumnjamo da je Larry postao inspiracija brojnim drugim roditeljima koji bi djeci također mogli zaprijetiti sličnim kaznama i osramotiti ih pred (virtualnim) prijateljima i pratiteljima.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti