Otkrivamo vam značajke Samsung OLED televizora

Kako su svi televizori danas tanki sa što manjim rubovima, čini nam se da svi izgledaju isto. Tamo gdje je teško biti drugačiji - Samsung je baš drugačiji.

Sponzorirani članak | 28.11.2022. / 09:18

PR (Foto: PR)

Katodna cijev, pikseli, HD, 4k, plazma, LCD i na kraju OLED. U svijetu televizora, susrećemo se s brojnim terminima u nazivima koji nam govore o tome kako pojedini televizor funkcionira. Jedan od njih je i OLED kojeg pokreće tehnologija organskih svjetlećih dioda. Ukratko, OLED je sam po sebi pokrenuo jednu revoluciju u svijetu televizora, pogotovo jer je moguće upravljati doslovce svakim pikselom na zaslonu kako bi prikaz imao duboke boje i živahnosti kroz tanki dizajn. Isto tako, OLED tehnologija troši znatno manju količinu energije te ima širok kut gledanja, tako da nitko iz obitelji nije u problemu ako gleda film s ruba kauča. Inovativni Samsung OLED televizor, koji je svojim dolaskom izazvao veliki interes u svijetu tehnologije zahvaljujući odličnom kombinacijom kvalitete prikaza, zvuka te dodatnih mogućnosti. Pa što je to zapravo toliko posebno kod ovog TV-a?


Elegantan dizajn i vrhunske značajke


Kako su svi televizori danas tanki sa što manjim rubovima, čini nam se da svi izgledaju isto. Tamo gdje je teško biti drugačiji - Samsung je baš drugačiji. Njegov OLED krasi Laser Slim dizajn s jasnim linijama i minimalističkim okvirom. Stražnji profil je iznimno tanak kako bi se lako uklopio u prostor bilo kojeg uređenja, čak i u dnevnom boravku punog gadgeta poput mojeg.

PR (Foto: PR/PR)

Pričajmo o najbitnijoj stavci – prikazu. Već pri prvom paljenju primijetiti ćete kako su razine crne boje duboke s izraženim kontrastom, pa cijelo iskustvo gledanja filmova i serija dobiva jedan umjetnički dojam. Zahvaljujući Quantum DOT tehnologiji, prikaz je prirodno šaren i svijetao, dok Neo Quantum 4K procesor u pozadini garantirana jasnoću i preciznost. Ono što je također jako zanimljivo je da Samsung OLED lako odbija svjetlosne smetnje u prostoriji poput lampi ili nečeg drugog – uopće se ne osjeti odsjaj, nešto što nam svima smeta kad gledamo televizor uz podignute zastore.

Za vrhunsko iskustvo gledanja televizora, iznimno je važno da super kvalitetu prikaza prate i odlične mogućnosti zvučnika. Sa Samsung OLED televizorom, nema dvojbi oko toga. Naime, realističan 3D zvuk prati radnju koja se događa u vašim filmovima i serijama. Ako se odlučite isprobati i neki od inovativnih Samsung soundbarova, aktivira se inovativna Q-Symphony tehnologija koja na jedinstven način stvara sinergiju zvučnika televizora i samog soundbara za potpuno surround iskustvo.

PR (Foto: PR)
 

Inovativna tehnologija prikaza u kombinaciji sa sjajnim zvučnim efektima pruža sve što je potrebno svakom korisniku, bez obzira je li tech-wiz ili netko koga tehnologija usputno zanima. Za više informacija o Samsung OLED televizorima, ali i drugim Samsung proizvodima posjetite https://www.samsung.com/hr/.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti