Ovaj film pokazuje kako je Facebook promijenio ljubavni život današnjih teenagera

Jedino mjesto na kojem možete održati razgovor s nekim — iskreni razgovor s nekim — jest s potpunim neznancem usred noći

Zimo Zimo Saša Fišter | 26.12.2013. / 11:12

Ovaj film pokazuje kako je Facebook promijenio ljubavni život današnjih teenagera

Teško je danas naći granicu između dobrog i lošeg na Facebooku. Teenageri prolaze kroz potpuno drugačiju mladost nego što smo mi nešto malo stariji prolazili.

Facebook, Skype, razni online servisi za upoznavanje novih ljudi, itd. samo su sredstava koja stvaraju potpuno novi sloj komunikacije. 

Noah je teenager kojeg djevojka ostavlja radi nekog drugog, a cijela priča prikazuje kako danas klinci odrastaju, kako upoznavaju nove ljude i napuštaju stare. Predlažemo svima da pogledaju video od početka do kraja jer je doista film itekako zanimljiv.

Možda jedna rečenica koju bi izdvojili, a koja prikazuje u kojem svijetu živimo jest ona potpuno nepoznate osobe koja Noahu kaže “Jedino mjesto na kojem možete održati razgovor s nekim — iskreni razgovor s nekim — jest s potpunim neznancem usred noći”.

Film su napravili kanadskih studenti filma Walter Woodman i Patrick Cederberg, a njihov film prikazuje svijet u kojem žive današnji teenageri

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti