Ovaj pametni telefon ima mogućnosti koje drugi uređaji nemaju

Teško je reći da danas neki uređaj može biti inovativan, no s vremena na vrijeme dogodi se upravo to.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 28.11.2016. / 20:16

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Inovaciju ne moraju predvoditi samo oni ‘najbolji’ uređaji, već i oni možda malo manje poznati. Recimo Oukitel nije baš nepoznato ime, no od njih ne bi očekivali da će uvesti neku inovaciju, zar ne? Varate se!

Oukitel U15S na prvu izgleda kao sasvim običan pametni telefon, no tu se kriju zapravo zanimljive stvari. Primjerice, zamislite situaciju u kojoj čitate članak i želite poslikati cijeli članak, npr. recept. Znate i sami da je to teško izvesti, no U15S nudi mogućnost da poslikate stranicu koja se proteže preko nekoliko stranica, tzv ‘long screenshot’. U mogućnosti se pohraniti do 10 stranica sa samo jednim screenshotom.

Da bi stvari bile zanimljivije, možete poslikati na razne načine, kvadratom ili lasom, a tu je i mogućnost snimanja ekrana za vrijeme vaših aktivnosti.

Iako je U15S već službeno objavljen, Oukitel trenutno radi ne redizajniranju stranice za ovaj uređaj. Spomenimo i da ovaj uređaj dolazi s dido OS-om, odnosno operativnim sustavom baziranim na Androidu 6.0. Performanse uređaja podigle su se za 25% usporedno s originalnim sistemom i sada se može uštedjeti do 50% više baterije kapaciteta 2700mAh.

U15S ima osmerojezgreni procesor 1.5GHz, 4GB RAM-a, 32GB interne memorije proširive do 128GB, Panasonicovu 16MP kameru i 5.5 inčni Sharpov FHD ekran. Više informacija o ovom uređaju potražite na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti